Workshop: Kreatör & entreprenör

Kan man leva på att jobba med något som är lika kul som en hobby? Hur går du från kreatör till entreprenör? Välkommen till en kreativ och lärorik kväll med Katrin Bååth om att starta och driva företag inom kreativa näringar.

Workshopen handlar om att våga ta betalt, att hitta din egen väg som kreatör & entreprenör samt hur du kan tänka för att sticka ut i bruset. Vi jobbar också med visioner, målbilder, drömmar, egna val och att ta dig dit du vill. Vi bjuder på enklare mat under kvällen.

Katrin Bååth har 20 års erfarenhet av reklambranschen, i roller som bland annat art director och creative director. Idag driver Katrin sitt företag under eget varumärke där hon erbjuder tjänster inom styling, design, event, reklamkoncept och strategi. Katrin håller också föreläsningar och anordnar workshops om allt från kreativt tänkande och ledarskap, till hur du bygger ditt eget varumärke och hur byråvärlden fungerar. Under hösten 2019 slog hon upp portarna till sin Ateljé och butik på Tändsticksgränd i Jönköping, och det är i Ateljén vi håller till under vår workshop.

För vem?

Workshopen riktar sig till dig som:

  • är kreatör och har startat företag under 2019,
  • kommer att starta företag inom en kreativ näring under 2020 och inte har varit i kontakt med Science Park tidigare

Workshopen har ett begränsat antal platser. Vid det här eventet är det inte ”först till kvarn” som gäller, utan ett urval kommer göras utifrån om du tidigare haft kontakt med Science Park samt hur nära din företagsstart är.

När?

Torsdag 20/2 klockan 17.00–21.00

Var?

Katrin Bååths ”Ateljén”, Tändsticksgränd 28, Jönköping

Anmälan

Anmäl dig via formuläret i länken nedan senast den 17/2. OBS! Eventet har ett begränsat antal platser och kan bli fullbokat innan sista anmälningsdag.

Har du anmält dig till eventet, men kan inte längre komma? Glöm inte att avanmäla dig senast 24 timmar innan genom att maila oss på hello@sciencepark.se. Om du uteblir från eventet utan att ha avanmält dig tar vi ut en avgift om 250 kr.

Tid och plats

Torsdag 20 februari kl. 17:00-21:00

Ateljén, Tändsticksgränd 28, Jönköping