Kickstart vårterminen 2020

Tid: Olika datum mellan 18 feb - 25 mars, se nedan

Plats: Science Park Jönköping

Drömmer du om att starta eget företag? Kickstart är en intensivkurs för dig som vill driva eget eller precis har kommit i gång med ditt företag och vill ge det de bästa förutsättningarna framåt. Programmet ger dig verktygen du behöver för att kickstarta din företagsresa och utvecklas vidare.

Upplägg för Kickstart-programmet

Under sex veckor ses vi under sex gemensamma träffar bestående av föreläsningar, kunskapsutbyte och inspiration samt minst två individuella coach-tillfällen med någon av våra affärsutvecklare. Programmets kurstillfällen sker på olika orter i Jönköpings län och du som deltar i programmet kommer att kunna ta del av gemensamma föreläsningarna utifrån Science Park kontor i Jönköping, Vetlanda, Tranås och runt Värnamo. På dessa orter sker även den individuella coachningen.

Programmet är kostnadsfritt. Innehållet i programmet är på svenska.

Praktisk information

  • 6 veckor långt program förlagt under dag-/kvällstid.
  • Programmet går att kombinera med heltidsstudier eller heltidsjobb – men kräver att du lägger extra tid och energi på din affärsidé och de tillfällen som ingår i programmet.
  • Vi utgår från Science Parks mötesplatser i Jönköpings län.

Kurstillfällen

1. Kickoff – Mål och visioner
Datum och tid: 18 februari kl. 17:00-19:00

2. Utveckla idé och starta företag
Datum och tid: 25 februari kl. 17:00-19:00

3. Varumärke, marknadsföring, sociala medier
Datum och tid: 5 mars kl. 17:00-19:00

4. Säljföreläsning
Datum och tid: 11 mars kl. 17:00-19:00

5. Ekonomi
Datum och tid: 19 mars kl. 17:00-19:00

6. Avslutning
Datum och tid: 25 mars kl. 17:00-19:00

Alla case har individuell affärsutveckling med sin coach under programmet utefter en handlingsplan.

För vem?

Programmet vänder sig till dig som snart ska starta, vill starta, eller nyligen har startat eget företag i Jönköpings län. Vilken ort du utgår i från spelar ingen roll. Du har kanske haft en affärsidé som du gått och tänkt på och – nu är det dags att fokusera och ta steget. Oavsett om du har en idé du vill utveckla, eller om du är i ett tidigt stadium av din företagsresa kommer du att få inspiration, kunskap och tips för just dina behov. För att få ut så mycket som möjligt av programmet är det viktigt att du är villig att avsätta tid för att satsa på din affärsidé och ditt företag.

Frågor och information

Har du frågor eller funderingar om programmet? Kontakta Linda Pålsson, affärsutvecklare på Science Park på: linda.palsson@sciencepark.se.

Anmälan

Anmäl dig till via formuläret i länken senast den 7 februari:

https://sciencepark.se/starta-foretag/kickstart/